Alya főztje

Kapros fasírt

Érdekes kombináció, de megéri kipróbálni. A legmeglepőbb hozzávaló a méz, de jót tesz neki. 

Egy szikkadt zsemlét néhány darabra vágtam majd meglocsoltam 5 kanál tejjel. 2 csokor kaprot apróra vágtam, 3 gerezd fokhagymát összezúztam. 

750 g darált marhahúst megsóztam, hozzáadtam a kinyomkodott zsemlét, a kaprot és a fokhagymát, 2 kanál mézet és két tojást. Alaposan összekevertem. Apró gombóckákat formáztam belőle, meghempergettem zsemlemorzsában, majd forró olajban kisütöttem.

Krumplipürével és joghurttal tálaltam. 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!